Skip to content

Wat is de blauwdruk van jouw bedrijf?

De blauwdruk van mijn bedrijf is “veelzijdigheid en klantvriendelijkheid”

Als docent binnen de voetzorg, en tijdens het lesgeven kreeg ik het gevoel dat ik veel meer kennis en ervaringen te bieden had. Als jobcoach heb ik jarenlang ervaring opgedaan om mensen positief te stimuleren zodat ze hun doelen konden behalen. Nu help ik ondernemers met het behalen van hun doelen.

Je bent goed in je vak, maar je bent nog geen ondernemer. Ondernemen is een vak appart. Als medisch pedicure werk ik graag met producten van hoogwaardige kwaliteit,  waar ik achter kan staan. Waaronder producten van ProWIN. Voor uitgebreide adviezen kunt u bij mij terecht. 

Dus wil jij met mij in gesprek, neem dan contact met mij op.

Ik doe het graag.

Laten we kennismaken

Pedicure met Zorg

Kalverweg 15
4145 KW Schoonrewoerd

06 19292749
pedicuremetzorg@hotmail.com

KVK: 61508160

Social Media

Pedicure met Zorg
Het is voor mij een uitdaging om mensen met voetproblemen te helpen.
Persoonlijke aandacht en hygienisch werken staat voorop, hierdoor bent u verzekerd van een goede pedicurebehandeling.

© 2022 | Creatie & Onderhoud door Your Creators