Skip to content

Ben jij onzeker over jouw kwaliteit als pedicure?

De blauwdruk van mijn bedrijf is “veelzijdigheid en klantvriendelijkheid”

Als docent binnen de voetzorg, en tijdens het lesgeven kreeg ik het gevoel dat ik veel meer kennis en ervaringen te bieden had. Als jobcoach heb ik jarenlang ervaring opgedaan om mensen positief te stimuleren zodat ze hun doelen konden behalen. Nu help ik ondernemers binnen de pedicure met het behalen van hun doelstellingen.

Wil je meer weten over bepaalde behandel-technieken? Heb je behoefte aan tips over het ondernemerschap? Of heb je andere vragen over het werken als pedicure? Laat het mij weten. Ik help je via individuele/ kleinschalige coaching, zodat jij met vertrouwen werkt aan jouw pedicure carrière. 

Dus wil jij met mij in gesprek, neem dan contact met mij op.

Ik help jou graag!

Laten we kennismaken

Pedicure met Zorg

Kalverweg 15
4145 KW Schoonrewoerd

06 19292749
pedicuremetzorg@hotmail.com

KVK: 61508160

Social Media

Pedicure met Zorg
Het is voor mij een uitdaging om mensen met voetproblemen te helpen.
Persoonlijke aandacht en hygienisch werken staat voorop, hierdoor bent u verzekerd van een goede pedicurebehandeling.

© 2022 | Creatie & Onderhoud door Your Creators